Stoiximan Super League

«Θέλαμε τον Γκαλέτι όταν θα έκανε διαφορά»

Τον λόγο που ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν ξεκίνησε βασικός, αλλά πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο εξήγησε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Τη δική του εκδοχή για τον λόγο που ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν συμπεριλήφθηκε στη βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (0-0) έδωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο τεχνικός των Κρητικών παραδέχθηκε πως η παρουσία του Αργεντινού (αλλά και του Ζε Εντουάρντο) έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα του όταν μπήκε στο γήπεδο.

Δεδομένου ωστόσο ότι δεν είναι έτοιμος 100%, τόνισε πως κρίθηκε προτιμότερο να μπει στο παιχνίδι σε σημείο που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Όπως και να ‘χει, ο Δερμιτζάκης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και αισιόδοξος ότι το γκολ που τους έλειψε σήμερα θα έρθει στα επόμενα ματς. Δεν παρέλειψε, δε, να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του και να εκφράσει την άποψη πως με τέτοια συμπαράσταση, ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δερμιτζάκης

Για το σημερινό παιχνίδι: «Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών γιατί πραγματικά σήμερα δουλέψαμε πάρα πολύ για να μπορέσουμε να πετύχουμε την πρώτη νίκη και να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα και γενικά να πάρουμε αυτό που μας αναλογούσε στο παιχνίδι.

Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έπαιζε κλειστά και με ομοιογένεια γιατί έκανε ελάχιστες μεταγραφές σε σχέση με πέρυσι. Έπρεπε να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα την κατοχή της μπάλας για να διασπάσουμε μια μαζική άμυνα του αντιπάλου. Θα έλεγα ότι και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πολύ περισσότερο στο δεύτερο και μετά τις αλλαγές των Γκαλέτι, Ζε Εντουάρντο, η ομάδα πίεζε περισσότερο»
.

Για τους λόγους που δεν σκόραρε ο ΟΦΗ: «Προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες από τα άκρα, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δυστυχώς δεν πετύχαμε κάποιο γκολ που θα μας έδινε τη νίκη. Θέλω να πω ότι είμαστε μια νέα ομάδα, με το 50% του ρόστερ να αποτελείται από νέους παίκτες. Θέλουμε υπομονή και επιμονή. Αρκεί να δείχνουμε μια εικόνα όπως η σημερινή των παικτών, με δύναμη, επιμονή και πάθος.

Μας έλειψε το γκολ, αλλά νομίζω ότι μέσα από την δουλειά θα μπορέσουμε να το πετύχουμε ώστε να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί. Δεν μπορώ να μην πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο και να πω ότι με την παρουσία του αυτή η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι ακόμα καλύτερες»
.

Για την ομοιογένεια της ομάδας και τους νέους παίκτες: «Δεν είμαστε ακόμα αυτοί που πρέπει γιατί δεν έχουμε δέσει ακόμα. Αυτό θα γίνει μέσα από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Πάνω-κάτω έτσι είναι όλες οι ομάδες. Μετά τις αλλαγές η ομάδα άλλαξε εικόνα και γι’ αυτόν τον λόγο αυτοί οι παίκτες είναι πιο βασικοί από τους βασικούς.

Ο Ζε θεωρώ ότι είναι ακόμα ανέτοιμος για να βγάλει ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Ο Γκαλέτι είχε κάνει τέσσερις προπονήσεις και θεωρήσαμε σκόπιμο να τον χρησιμοποιήσουμε σε ένα σημείο που θα έκανε την διαφορά. Όπως και την έκανε. Είχαμε ένα ξαφνικό πρόβλημα με τον Παπάζογλου. Είχε μια κύστη στην μέση και προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε με θεραπευτική αγωγή, εκτός και αν είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα, οπότε και θα χρειαστούμε μια προσθήκη. Αν είναι σοβαρό το πρόβλημα, μπορεί να μείνει εκτός και για 2 μήνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x