Ιταλία

Θέλει δανεικό τον Αντρέ Γκόμες η Γιουβέντους

Τον Αντρέ Γκόμες της Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει δικό της η Γιουβέντους με τη μορφή δανεισμού.

Κρούση στη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Αντρέ Γκόμες, σκοπεύει να κάνει η Γιουβέντους, σύμφωνα με το «Tuttosport».

Οι πρωταθλητές Ιταλίας γνωρίζουν πως ο 24χρονος είναι δυσαρεστημένος με το τρόπο, τον οποίο έχει αξιοποιηθεί μέχρι στιγμής από τον Βαλβέρδε ( έχει χρησιμοποιηθεί σε μόλις 3 αγώνες) και έτσι επιθυμούν να γίνει δικός τους.

Είναι γεγονός πως οι Καταλανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από τον ποδοσφαιριστή (48 συμμετοχές, όμως μόνο οι 17 ως βασικός τη περασμένη σεζόν), με βάση και τα 35+20 εκατομμύρια που προσέφεραν στη βαλένθια για την απόκτησή του.

Από την δική του πλευρά ο Γκόμεζ θέλει να αγωνίζεται σε μια ομάδα όπου θα υπολογίζεται ως βασικό γρανάζι της και όχι σαν μια εναλλακτική, επιθυμία που στους πρωταθλητές Ιταλίας μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Έτσι λοιπόν η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, με το πιο πιθανό σενάριο να είναι ο παίκτης να δοθεί δανεικός τη φετινή χρονιά στο «Juventus Stadium» και να τοποθετηθεί οψιόν αγοράς, η οποία και θα ενεργοποιηθεί με την προϋπόθεση να μείνουν ευχαριστημένοι μαζί του οι ιθύνοντες του Ιταλικού συλλόγου.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x