Ιταλία

Θέλει δανεικό τον Νταρμιάν η Νάπολι

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αποκάλυψε ότι η ιταλική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Ματέο Νταρμιάν.

Ο Ιταλός αμυντικός ξεκίνησε στην ήττα των «κόκκινων διαβόλων» από τη Λίβερπουλ με 4-1 το περασμένο Σάββατο, αλλά είναι πίσω από τον Αντόνιο Βαλέντσια στην ιεράρχηση και αναζητάει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε ότι ο Νταρμιάν μπορεί να φύγει αν υπάρξει μια καλή προσφορά και ο Ντε Λαουρέντις τόνισε ότι η προσφορά των «παρτενοπέι» προβλέπει και οψιόν για… μονιμοποίηση της συνεργασίας τους με τον παίκτη, μόλις λήξει ο δανεισμός…

«Ζητήσαμε τον Νταρμιάν δανεικό με την προοπτική να τον αποκτήσουμε με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του «ισχυρού άνδρα» της Νάπολι, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Kiss Kiss».

«Θέλω να παίζω πιο συχνά. Την περασμένη σεζόν, δεν έπαιξα πολύ, αυτός είναι ο στόχος και η φιλοδοξία μου. Για αυτό μίλησα με τον προπονητή αλλά και με τον σύλλογο για το μέλλον μου. Θέλω να φύγω αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Προς το παρόν δεν ξέρουμε», σημείωσε από την πλευρά του ο 28χρονος άσος.

Ο Νταρμιάν αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα καλοκαίρι του 2015, από την Τορίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x