Stoiximan Super League

Θέλει δουλειά ο Ηρακλής, ηττήθηκε 1-0 από την Ντεν Χάαγκ

Προβληματίζει στα φιλικά ο Ηρακλής. Αυτή τη φορά, ο Γηραιός ηττήθηκε με 1-0 από την ολλανδική Ντεν Χάαγκ και για ακόμη ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να απειλήσει επιθετικά.

Για ακόμη ένα φιλικό, ο Ηρακλής παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου και γνώρισε την ήττα από την Ντεν Χάαγκ με 1-0.

Ο Γηραιός ήταν ξανά ακίνδυνος επιθετικά και δεν μπορούσε να απειλήσει τον ολλανδική ομάδα, ωστόσο ούτε αυτός απειλήθηκε ιδιαίτερα. Πρώτη καλή στιγμή στο ματς με τον Κυριακίδη να σουτάρει άουτ στο 10’ και εννιά λεπτά αργότερα τον Αβενάρ να μην μπορεί να βρει στόχο από πλεονεκτική θέση. Στο 24’, η Ντεν Χάαγκ άνοιξε το σκορ με τον Ντουμπλάν, με τη συγκεκριμένη στιγμή να είναι η τελευταία του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Ολλανδοί κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Αβενάρ νικήθηκε από τον Γιαννίκογλου, ενώ στο 63’ ο Ηρακλής απείλησε με την κεφαλιά του Μοντέιρο, που πέρασε άουτ. Τελευταία ευκαιρία στο ματς στο 89’ όταν ο Αμαραντίδης έκανε το σόλο και σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Η ενδεκάδα του ΗΡΑΚΛΗ (Α’ Ημίχρονο): Περνίς, Σαραμαντάς, Καραγκούνης (Δούμτσιος), Τσότρας, Στάμου, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Λεοζίνιο, Πασάς, Κυριακίδης, Μοντέιρο.

Η ενδεκάδα του ΗΡΑΚΛΗ (Β’ Ημίχρονο): Γιαννίκογλου (Χουάντερσον), Κυριακίδης, Σαραμαντάς (Καλφούτζος), Στάμου (Λάσκαρης), Τσότρας (Ρούσσος), Ιντζόγλου (Ρόττας), Αγγελόπουλος (Ανδρεόπουλος), Λεοζίνιο (Μπικιάρης), Πασάς (Αντωνίου), Μοντέιρο (Αμαραντίδης), Δούμτσιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x