Stoiximan Super League

Θέλει Γιαννούλη ο Λουτσέσκου, αλλά…

Θετική είναι η εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ, αλλά το πού θα βρίσκεται τη νέα σεζόν δεν εξαρτάται μόνο από τον Ρουμάνο.

Την επιστροφή του Δήμητρη Γιαννούλη έχει εισηγηθεί στις πρώτες του συζητήσεις με το διοικητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου εν όψει της υλοποίησης του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά το θέμα δεν σημαίνει ότι έχει κλείσει αναφορικά με την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί του χρόνου, αφού στη μέση υπάρχει ένα συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με τον Ατρόμητο και η λογική επιθυμία των Περιστεριωτών να διατηρήσουν τον νεαρό στο ρόστερ τους.

Στις ανεπίσημες συζητήσεις των δύο πλευρών, αυτή του Ατρόμητου εξηγεί και στους ανθρώπους του Δικεφάλου ότι είναι πολύ προτιμότερο για τον παίκτη να αγωνιστεί άλλη μία σεζόν ως βασικός και μάλιστα σε ανταγωνιστικό επίπεδο σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, παρά να επιστρέψει πάνω στην αγωνιστική του άνοδο στον ΠΑΟΚ για να αποτελέσει εναλλακτική επιλογή, αφού για αυτό τον ρόλο τον προορίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι το ζήτημα παραμένει ανοιχτό και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Άλλωστε, όπως ο Ατρόμητος τίμησε τη δική του συμφωνία, αφού δεν αγωνίστηκαν οι δανεικοί στα μεταξύ τους ματς, περιμένουν κάτι ανάλογο από τον ΠΑΟΚ, αφού υπενθυμίζεται σε κάθε τόνο και από τους Περιστεριώτες, ότι η συμφωνία το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν για δύο χρόνια.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x