Ισπανία

Θέλει Γκορέτσκα από τον Γενάρη η Μπαρτσελόνα

Την απόκτηση του μέσου της Σάλκε Λέον Γκορέτσκα θέλει η Μπαρτσελόνα στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν ως αντίπαλο σε αυτή την προσπάθεια την Μπάγερν Μονάχου.

Τον Λέον Γκορέτσκα έχει βάλει στο στόχαστρό της η Μπαρτσελόνα για το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με την «Μundo Deportivo».

Σύμμαχος στην προσπάθεια των κυπελλούχων Ισπανίας θα είναι το ότι το συμβόλαιο του 22χρονου Γερμανού μέσου με τη Σάλκε λήγει το καλοκαίρι του 2018, με αποτέλεσμα οι «βασιλικοί μπλε» να προτιμούν να τον πουλήσουν παρά να τον αφήσουν ελεύθερο χωρίς να πάρουν κάποιο αντίτιμο.

Οι «μπλαουγκράνα» υπολογίζουν ότι για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή θα χρειαστεί να καταβάλουν κάπου στα 10 με 15 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως οι Καταλανοί δεν παίζουν μόνοι τους για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή καθώς έντονο ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Μπάγερν Μονάχου.

Ο 22χρονος Γερμανός έχει μέχρι στιγμής 116 συμμετοχές με την φανέλα της Σάλκε και 4 γκολ, ενώ είναι και 10 φορές διεθνής με την εθνική ομάδας της χώρας του, με την οποία έχει σημειώσει 4 τέρματα.

Επιμέλεια: Αποστόλη Βερτούδος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x