Αγγλία

Θέλει κι άλλον παίκτη ο Φαν Χάαλ!

Έναν παίκτη, ο οποίος θα προσδώσει στη Μαν. Γιουνάιτεντ την απαιτούμενη ταχύτητα, αλλά και δημιουργικότητα, είναι προγραμματισμένο να αποκτήσει ο Λουίς Φαν Χάαλ, όπως δήλωσε ο ίδιος στο «Sky Sports»!

Μεταγραφών... συνέχεια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σέρχιο Ρομέρο δεν αναμένεται να είναι το τελευταίο απόκτημα των «κόκκινων διαβόλων» το φετινό καλοκαίρι, μιας και ο Λουίς Φαν Χάαλ προανήγγειλε ακόμα μία μεταγραφή.

Ο Ολλανδός αναζητά έναν παίκτη με ταχύτητα και δημιουργικότητα, χαρακτηριστικά, που θεωρεί απαραίτητα για την ομάδα του ενόψει της νέας σεζόν.

«Νομίζω πως ακόμα χρειαζόμαστε περισσότερη ταχύτητα μπροστά και περισσότερη δημιουργικότητα. Γι' αυτό θέλω να παραμείνει ο Ντι Μαρία, αλλά δεν το ξέρουμε, επομένως πρέπει να δούμε», δήλωσε αρχικά.

«Η Μπάγερν έχει τον Ριμπερί και τον Ρόμπεν. Η Τσέλσι έχει τον Αζάρ και τον Γουίλιαν. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον Ρονάλντο και τον Μπέιλ. Η Μπαρτσελόνα τον Νεϊμάρ και τον Μέσι», σημείωσε στη συνέχεια, για να προσθέσει:

«Ο Γιάνγκ και ο Μάτα είχαν φανταστική σεζόν με ασίστ και γκολ, αλλά για να κατακτήσεις το Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζεσαι και ταχύτητα. Γι' αυτό πιστεύω πως ίσως χρειάζεται να αγοράσουμε έναν παίκτη με ταχύτητα και δημιουργικότητα».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x