Ιταλία

Θέλει Μάτα η Γιουβέντους

Τον Χουάν Μάτα έχει βάλει στο «μάτι» η Γιουβέντους, που θέλει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι, μετά την λήξη του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο στόχαστρο της Γιουβέντους φέρεται πως έχει μπει ο Χουάν Μάτα, σύμφωνα με την «Evening Standard».

Το συμβόλαιο του Ισπανού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Γιουβέντους θα κινηθεί για την απόκτησή του με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι ελεύθερος τον Ιανουάριο να συζητήσει με συλλόγους του εξωτερικού.

Η Γιουβέντους συνηθίζει να κινείται για ελεύθερους παίκτες, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν με τους Πατρίς Εβρά, Σάμι Κεντίρα, Ντάνι Άλβες και Εμρέ Καν.

Το όνομα του Μάτα, οπότε, δεν αποκλείεται να προστεθεί στη σχετική λίστα το καλοκαίρι, καθώς ο άσος των «Κόκκινων Διαβόλων» δύσκολα θα παραμείνει στο Μάντσεστερ.

Ο Μουρίνιο θέλει να «δέσει» τον παίκτη στη Γιουνάιτεντ, όμως οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν προχωρήσει και το ενδιαφέρον της «Γηραιάς Κυρίας» είναι δεδομένο πως δεν θα αφήσει ασυγκίνητο τον ποιοτικό άσο.

Ποιοτικά, πάντως, θα είναι μια εξαιρετική λύση για το ρόστερ της πρωταθλήτριας Ιταλίας, ενώ θα αποτελέσει και οικονομική επιλογή εφόσον δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον αγγλικό σύλλογο.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x