Γερμανία

Θέλει να ανανεώσει με Τζέιντον Σάντσο η Ντόρτμουντ

Ο ταλαντούχος νεαρός έχει τραβήξει τα βλέμματα με τις φετινές του εμφανίσεις και η Μπορούσια Ντόρτμουντ θέλει να τον «δέσει».

Να επεκτείνει την διάρκεια της συνεργασίας της με τον νεαρό μεσοεπιθετικό, Τζέιντον Σάντσο, θέλει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, σύμφωνα με την «Daily Mirror».

Ο άσος των Βεστφαλών έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα την νέα σεζόν καθώς έχει δώσει πέντε ασίστ και έχει σημειώσει ένα γκολ σε μόλις 125 αγωνιστικά λεπτά, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκινήσει βασικός σε κανένα παιχνίδι της ομάδας του.

O Σάντσο μετακόμισε πέρυσι στην Ντόρτμουντ από την Μάντσεστερ Σίτι, με το συμβόλαιο του να φτάνει μέχρι το 2020, με την γερμανική ομάδα να έχει οψιόν επέκτασης για ακόμη δύο χρόνια. Βέβαια, οι «κίτρινοι» θέλουν να κρατήσουν το Σάντσο για περισσότερο χρόνο, προσφέροντας συμβόλαιο με μεγάλη χρονική διάρκεια αλλά και μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης.

Ο Άγγλος εξτρέμ συμμετείχε στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου για παίκτες κάτω των 17 ετών, όπου και έφτασε μέχρι τον τελικό με την εθνική του αλλά ηττήθηκαν με 4-1 στα πέναλτι από την Ισπανία. Ο Σάντσο ανακηρύχθηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης χάρη στις εμφανίσεις του.

Τα εξαιρετικά στατιστικά του Σάντσο στο ξεκίνημα της σεζόν:




Επιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x