Γαλλία

Θέλει να δανείσει τον Τραπ στην Άιντραχτ η Παρί

Κοντά στην επιστροφή του στην Άιντραχτ ως δανεικός φαίνεται πως βρίσκεται ο Γερμανός τερματοφύλακας Κέβιν Τραπ.

O 28χρονος Γερμανός διεθνής Κέβιν Τραπ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τόμας Τούχελ στη φετινή Παρί Σεν Ζερμέν, αφού αυτήμ τη στιγμή λογίζεται σαν τρίτος τερματοφύλακας πίσω από Μπουφόν και Αρεολά. Νις και Μπεσίκτας ενδιαφέρθηκαν για τον Τραπ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά αμφότερες οι περιπτώσεις τελικά δεν προχώρησαν.

Με τον Τραπ, όμως, να αντιλαμβάνεται πως δύσκολα θα πάρει παιχνίδια φέτος στους Παριζιάνους και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, φαίνεται πως βλέπει με άλλο μάτι μια πιθανή μετακίνηση.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στην οποία αγωνίστηκε ο Τραπ από το 2015 μέχρι το 2018, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Γερμανό γκολκίπερ και νωρίτερα στη μεταγραφική περίοδο και φαίνεται πως παραμένει «ζεστή», θέλοντας να τον προσθέσει στο δυναμικό της ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Παρί είναι δεδομένο πως επιθυμεί να τον δανείσει για να πάρει τα παιχνίδια που δεν φαίνεται πως θα βρει φέτος στο «Παρκ Ντε Πρενς» και μένει να φανεί αν θα επιστρέψει τελικά ο Τραπ στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x