Stoiximan Super League

Θέλει να… διπλώσει τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος

Τη δεύτερη νίκη επί του Ολυμπιακού θέλει να σημειώσει ο Ατρόμητος, φλερτάροντας με την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας. Τα πλάνα του Κάνατα για να αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες.

Έτοιμος να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό, ο οποίος προέρχεται από δύο σερί ήττες από την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας, παρουσιάζεται ο Ατρόμητος.

Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται απόψε στο Περιστέρι τους Πειραιώτες, οι οποίοι θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή στο γήπεδό τους και να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους, με φόντο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι Περιστεριώτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παραδώσουν τα όπλα, ενώ αντιθέτως θα ήθελα να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους απέναντι στους «ερυθρόλευκους» τη φετινή σεζόν (σ.σ.: είχε προηγηθεί η νίκη στο Καραϊσκάκη).

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Νταμίρ Κάναντι υπολογίζει κανονικά τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και έδειξε πως ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη. Εκτός όμως είναι ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς, ενώ στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψουν οι Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας και Ουάρντα που δεν έπαιξαν μεσοβδόμαδα με τον ΠΑΟΚ. Εκτός παραμένει ο τραυματίας Μανούσος.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ατρομήτου θα αποτελείται από τους εξής: Γιάννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Ούμπιδες, Μάντσον, Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντιγκινί και Ντάουντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x