Αγγλία

Σάρι: «Θέλω να μείνω στην Τσέλσι, εύχομαι να μείνει και ο Αζάρ»

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Τσέλσι εξέφρασε ο Μαουρίτσιο Σάρι και ευχήθηκε να συμβεί κάτι ανάλογο με το αστέρι της ομάδας, Εντέν Αζάρ.

Την ώρα που τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Μαουρίτσιο Σάρι και τον Εντέν Αζάρ, ο Ιταλός προπονητής τοποθετήθηκε για το μέλλον του και υπογράμμισε πως ο ίδιος θα ήθελε να παραμείνει στον πάγκο των «μπλε» μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Παράλληλα, ο 60χρονος τεχνικός ευχήθηκε να συμβεί κάτι ανάλογο και με τον Βέλγο αστέρα των Λονδρέζων, ώστε και οι δύο να συνεχίζουν μαζί στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Ο Αζάρ είναι πολύτιμος για κάθε ομάδα. Για εμάς είναι πολύ σημαντικός και εύχομαι να μείνει. Πρέπει όμως, να περιμένουμε και να σεβαστούμε την απόφαση του αν τελικά αποχωρήσει. Η σκέψη μου τώρα είναι στον τελικό, είμαστε κουρασμένοι αλλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το μέλλον μου ίσως κριθεί από το αποτέλεσμα του τελικού. Μου αρέσει αυτή η ομάδα και το αγγλικό πρωτάθλημα, είμαι καλά και θέλω να μείνω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάρι.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαϊωάννου

Τελικός Κυπέλλου Ισπανίας: Σούπερ απόδοση* στον Λιονέλ Μέσι για πρώτο σκόρερ από το Pamestoixima.gr! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x