Stoiximan Super League

Θέλει να ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ ο Λίνο!

Η… μπάλα χρόνια δεν κοιτά! Τουλάχιστον, έτσι ισχυρίζεται ο Λίνο, που τόνισε –στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Τούμπα- ότι θέλει να ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ. Προανήγγειλε εξελίξεις ο 38χρονος.

Νέο άνοιγμα στην διοίκηση του ΠΑΟΚ, όχι για κάποιο πόστο αλλά για να επιστρέψει στο ρόστερ, έκανε ο Άλβες Λίνο.

Ο Βετεράνος μπακ, στο πλαίσιο των δηλώσεών του για την παρουσία του στην Τούμπα, τόνισε πως νιώθει σαν στο σπίτι του και θέλει να ξαναπαίξει μπάλα. Παράλληλα, υπογράμμισε πως σε ολόκληρο το διάστημα της απουσίας του είχε επαφές με ανθρώπους της ομάδας στους οποίους έκανε ξεκάθαρη την επιθυμία του για επιστροφή.

Μάλιστα είπε πως είναι σε καλύτερη κατάσταση, από αυτήν που βρισκόταν όταν αποχώρησε, ενώ προανήγγειλε και εξελίξεις μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.


Αναλυτικά:


«H Tούμπα ήταν το σπίτι μου είναι μια συγκινητική στιγμή για μένα. Είναι η οικογένεια μου θέλω να μείνω εδώ γιατί νοιώθω όμορφα.

Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από όταν έφυγα. Θέλω να βοηθήσω αγωνιστικά την ομάδα που την αγαπώ πολύ και ελπίζω να με αγαπάει και αυτή.

Απο τότε που έφυγα ήμουν σε επαφή με παίκτες και διοίκηση και συνεχώς ενημέρωνα ότι θέλω να γυρίσω και να αγωνιστώ εδώ που είναι το σπίτι μου. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό θα μιλήσουμε για το θέμα που είναι στον αέρα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πάρα πολύ καλά έφτασε σε σημείο να προπορεύεται αλλά σαν να στέρεψε από βενζίνη. Του έλειπαν οι εναλλακτικές επιλογές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x