Stoiximan Super League

Θέλει να ξεφύγει ο Ολυμπιακός!

Ικανοποίηση για τη νίκη στον Ολυμπιακό, παρά την όχι και τόσο καλή εικόνα στη Νέα Σμύρνη. Στόχος το +5 την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ, rotation πριν τη… διαβολοβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχή αγωνιστική κέρδισε στο 92’ με παίκτη που ήρθε από τον πάγκο και πλέον είναι μόνος πρώτος στη Super League μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η ικανοποίηση για αυτό το 4/4 είναι διάχυτη, παρότι είναι προφανές πως υπάρχει ένας προβληματισμός για τη χθεσινή εμφάνιση που δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Η ουσία πάντως είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στους 12 βαθμούς και έχουν στην… πλάτη τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, τους βασικούς ανταγωνιστές τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation στον αγώνα της Πέμπτης για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου απέναντι στον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Άλλωστε ακολουθεί ένα οκταήμερο-«φωτιά», που ξεκινά την Κυριακή με το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, συνεχίζεται στο «Σαν Σίρο» κόντρα στη Μίλαν την Πέμπτη και ολοκληρώνεται την επόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα είναι «βουνό», ωστόσο ο Ολυμπιακός καλείται να ανταποκριθεί για να αποκτήσει πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα. Με νίκη την Κυριακή θα ξεφύγει πέντε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, ενώ αν τα καταφέρει και κόντρα στην ΑΕΚ θα έχει ακόμη μεγαλύτερη απόσταση από την πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x