Γαλλία

«Θέλει να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Ικάρντι»

«Ο Λεονάρντο ήξερε ακριβώς τι θα προσφέρει στην ομάδα στη σεζόν αυτή», ανέφερε ο νομικός σύμβουλος του Ιταλού άσου.

Να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζοντας τον δανεισμό του επιθυμεί ο Ικάρντι. Αυτό υποστηρίζει ο νομικός του σύμβουλος σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Γαλλίας και προσθέτει ότι και ο Λεονάρντο, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Παρισιού.

«Ο Λεονάρντο ήξερε ακριβώς τι θα προσφέρει στην ομάδα στη σεζόν αυτή. Μπορεί να μην έπαιξε σε κάποια ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αυτό συνέβη λόγω του γεγονότος ότι υπάρχουν και άλλοι εξίσου καλοί ποδοσφαιριστές. Κατά την άποψή μου και ο Λεονάρντο θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα, ελπίζω και η ομάδα να θέλει να το κάνει», τονίζει ο Λετέριο Πίνο ο οποίος συνέχισε:

«Ο Μάουρο είναι ένας άνθρωπος που μόνο μπορείς να τον αγαπήσεις. Όσοι τον έχουν γνωρίσει λένε μόνο τα καλύτερα, για το τι άνθρωπος είναι και το τι επαγγελματίας», ανέφερε και κατέληξε σχολιάζοντας τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Νάπολι.

«Ο πρόεδρος της έχει προσπαθήσει να τον αποκτήσει εδώ και χρόνια. Αυτή την στιγμή όμως ο Ικάρντι θέλει να παραμείνει στο Παρίσι και στην Παρί Σεν Ζερμέν», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x