Αγγλία

Θέλει Ντεμπελέ η Λίβερπουλ!

Πρόταση περίπου 100 εκατ. ευρώ ετοιμάζεται να καταθέσει η Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο, για να αποκτήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ φέρεται πως έχει μπει ο Ουσμάν Ντεμπελέ, για τον οποίο ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση περίπου 100 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα τον προσεχή Ιανουάριο, όπως αναφέρει η «Express».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Γιούργκεν Κλοπ είναι αποφασισμένος να ενισχύσει την επίθεση των «κόκκινων», που κινδυνεύουν να χάσουν για αρκετό καιρό τον Ντάνιελ Στάριτζ εφόσον τιμωρηθεί για στοιχηματισμό και θα χρειαστούν έναν επιπλέον επιθετικό στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση της Premier League.

Παράλληλα, ο Ντεμπελέ έχει προβληματίσει με την συμπεριφορά του τους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα», με χαρακτηριστικό παράδειγμα την τιμωρία που έφαγε την προηγούμενη αγωνιστική όταν δεν εμφανίστηκε ποτέ στην προπόνηση.

Ο Γάλλος είναι δεδομένο πως διαθέτει τρομερό ταλέντο, όμως μετά και την προβληματική του συμπεριφορά, οι πιθανότητες του βρετανικού συλλόγου να καταφέρει να πείσει τους Καταλανούς να τον παραχωρήσουν είναι αυξημένες.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x