Αγγλία

Θέλει Ρεάλ ο Πογκμπά, επαφές με Εντομπελέ η Γιουνάιτεντ

Το μέλλον του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αβέβαιο και οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν βρει από τώρα τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Η αλλαγή προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετάλλαξε το κλίμα και μαζί τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος βρέθηκε από παραγκωνισμένος... πρωταγωνιστής. Αυτό όμως δεν φαίνεται να κρατάει τον Γάλλο χαφ στην Αγγλία, καθώς ο ίδιος σύμφωνα με βρετανικά Μέσα επιθυμεί να συνεχίσει τη καριέρα του στη La Liga και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Πογκμπά είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τον συμπατριώτη του Ζινεντίν Ζιντάν στη «Βασίλισσα» και πως ο μάνατζερ του 26χρονου, Μίνο Ραϊόλα, δουλεύει ήδη για να τα βρουν σε όλα οι δύο πλευρές.

Η έρευνα για τον πιθανό αντικαταστάτη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με τους «Τρικολόρ» έχει ήδη αρχίσει, με το όνομα του 22χρονου χαφ της Λιόν, Τανγκί Εντομπελέ, να είναι αυτό που έχουν θέσει ως πρώτο στόχο οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ.

O Εντομπελέ πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με τη Λιόν και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων, ωστόσο η επιθυμία του να αγωνιστεί στην Premier League ενδέχεται να διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Πυροβολησιάνος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x