Αγγλία

Θέλει Τερ Στέγκεν για... αντί-Κέπα η Τσέλσι

Ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρει ότι η Τσέλσι θέλει να αποκτήσει τον Μακ Αντρέ Τερ Στέγκεν από την Μπαρτσελόνα, για να αντικαταστήσει τον Κέπα, που έχει δεχθεί ήδη 32 γκολ σε 25 ματς πρωταθλήματος.

Το καλοκαίρι του 2014 ο Γερμανός γκολκίπερ μεταγράφηκε από την Γκλάντμπαχ στους «μπλαουγκράνα», με τους οποίους κατέκτησε τέσσερις φορές το πρωτάθλημα στην Ισπανία αλλά και το Champions League.

Ωστόσο, σύμφωνα με την "Daily Express", η Τσέλσι σκέφτεται να κινηθεί για την απόκτησή του το καλοκαίρι, με τους «μπλε» να προσβλέπουν στην αντικατάσταση του Κέπα καθώς ο Βάσκος τερματοφύλακας δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα!

Μάλιστα, πρόσφατα, το “ESPN” είχε αποκαλύψει ότι ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μπαρτομέου, ήθελε να επεκτείνει πρόωρα το συμβόλαιο του Τερ Στέγκεν, που λήγει το 2022. Ωστόσο, όπως αναφέρει σήμερα η αγγλική εφημερίδα, ο 27χρονος πορτιέρε δεν απάντησε θετικά και «ζυγίζει» το μέλλον του προσεκτικά…

Αν ο Τερ Στέγκεν απαντήσει αρνητικά, πάντως, η Τσέλσι έχει άλλες δύο εναλλακτικές επιλογές στη λίστα της. Τον Αντρέ Ονανά του Άγιαξ και τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα της Μίλαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x