Γαλλία

Θέλει τον Αλέξις στην Παρί ο Άλβες

Η θητεία του Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ φαίνεται πως θα τελειώσει το καλοκαίρι και ο Ντάνι Άλβες δήλωσε πως θα τον ήθελε μαζί του στην Παρί σεν Ζερμέν.

Την τελευταία του σεζόν με την φανέλα της Άρσεναλ διανύει, πιθανότατα, ο Αλέξις Σάντσες και πολλές είναι οι ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Μία από αυτές είναι και η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ντάνι Άλβες να δηλώνει μετά το Βραζιλία-Χιλή στο «Radio ADN» πως θα τον ήθελε στους Παριζιάνους. Οι δύο παίκτες έχουν συνυπάρξει ξανά στην Μπαρτσελόνα την τριετία 2011-2014.

«Υπάρχουν πιθανότητες να έρθει, αλλά τον θέλουν αρκετές ομάδες. Θέλω όπου και να πάει να είναι χαρούμενος, αλλά θα είναι καλύτερα αν έρθει σε μας», ανέφερε ο 34χρονος μπακ.

«Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις παίκτες σαν τον Αλέξις, με αυτήν την ποιότητα και αυτό το επίπεδο αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε καλή δουλειά»
, πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός, σχολιάζοντας το χθεσινό παιχνίδι.

Λόγω τραυματισμού ο 29χρονος Χιλιανός επιθετικός δεν έχει ξεκινήσει καλά την χρονιά με τους «κανονιέρηδες», καθώς σε 7 αγώνες έχει σκοράρει 1 τέρμα.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x