Αγγλία

Θέλει τον Αρτέτα στο επιτελείο του ο Γκουαρντιόλα

Την απόκτηση του Μίκελ Αρτέτα στη Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα, όχι όμως με το ρόλο του ποδοσφαιριστή, αλλά ως μέλος του τεχνικού του επιτελείου – Επιβεβαιώνει και ο Βενγκέρ.

Πρόκειται αναμφίβολα για έναν από τους πιο κοντρολαρισμένους ποδοσφαιριστές των τελευταίων χρόνων στην Αγγλία, αλλά οι συνεχόμενοι τραυματισμοί τον έχουν αφήσει πίσω.

Ο λόγος για τον Μίκελ Αρτέτα της Άρσεναλ, ο οποίος σκέφτεται πολύ σοβαρά να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του εξάταπα και να αποδεχθεί την πρόταση του Πεπ Γκουαρντιόλα να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι από τη νέα σεζόν.

Τη συγκεκριμένη πληροφορία που μετέδωσε πρώτη η «Daily Mail» επιβεβαίωσε και ο Αρσέν Βενγκέρ στη σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από την αγωνιστική.

«Είναι πιθανό. Είναι γεγονός ότι πλησιάζει στο τέλος του συμβολαίου του. Είναι μια καλή ευκαιρία να τον ευχαριστήσω για τη συνεισφορά του τόσο ως παίκτης, όσο και ως ηγέτης. Νομίζω ότι είναι σε θέση να σας πει περισσότερα.

Είναι ελεύθερος να αποφασίσει αυτό που θέλει, σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να αποφασίσει αν θελει να αγωνίζεται. Θεωρώ ότι μπορεί ακόμα να παίξει και να είναι ένας πολύ καλός παίκτης», ανέφερε ο Αλσατός τεχνικός για το μέλλον του 34χρονου Ισπανού άσου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x