Ισπανία

Θέλει τον Νταβίντ Σίλβα η Μίλαν

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μίλαν βρίσκεται ο Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι. Πρόταση από την Μπέτις και ενδιαφέρον από ΗΠΑ και Ιαπωνία για τον Ισπανό.

Τον επόμενο ηγέτη της ψάχνει η Μίλαν με δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Σύμφωνα με το Calciomercato, οι «ροσονέρι» εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Ισπανού μεσοεπιθετικού, Νταβίντ Σίλβα, που δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Συνεπώς, ο 34χρονος επιτελικός χαφ θα είναι ελεύθερος στην αγορά και θα μπορεί να διαπραγματευτεί ο ίδιος το επόμενο συμβόλαιο του. Τη φετινή σεζόν έχει 28 συμμετοχές, τρία γκολ και οκτώ ασίστ με φανέλα των «πολιτών» σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι δεδομένο ότι η Μίλαν ψάχνει έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή στη μεσοεπιθετική γραμμή που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αναμφίβολα, η περίπτωση του Νταβίντ Σίλβα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να προχωρήσει, αρκεί να μην είναι υπερβολικές οι απαιτήσεις του Ισπανού άσου.

Μία από τις ομάδες που έχουν δείξει επίσημο ενδιαφέρον είναι η Μπέτις, η οποία έχει προτείνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Νταβίντ Σίλβα, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από συλλόγους των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x