Αγγλία

Θέλει τον Θεμπάγιος η Τότεναμ

Παίκτη της Τότεναμ θέλει να κάνει τον Ντάνι Θεμπάγιος ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, σε περίπτωση που ο Κρίστιαν Έρικσεν αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Στο πρόσωπο του Ντάνι Θεμπάγιος βλέπει τον αντικαταστάτη του Κρίστιαν Έρικσεν, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αν ο Δανός μέσος αποχωρήσει από την Τότεναμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS», ο Αργεντινός τεχνικός παρακολουθεί καιρό τον Ισπανό χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης και πιστεύει πως μπορεί να αντικαταστήσει άριστα τον Έρικσεν.

Πάντως, δεν έχει γίνει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση για τον Θεμπάγιος, ενώ ούτε η ισπανική ομάδα δεν έχει γνωστοποιήσει πόσα χρήματα αξιώνει για την παραχώρησή του.

Από την άλλη πλευρά, τον νέο σταθμό της καριέρας του πρέπει να βρει ο Ισπανός άσο, αφού γνωρίζει πως ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν στη Ρεάλ.

Ο 22χρονος μέσος επιθυμεί να παίξει σε μια ομάδα στην οποία θα νιώθει σημαντικός και θα πάρει χρόνο συμμετοχής, καθώς δεν θέλει να «σπαταλήσει» άλλη μια χρονιά στον πάγκο, με την Τότεναμ να αποτελεί ιδανική περίπτωση γι' αυτόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαϊωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x