Την επιθυμία να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αλλά και να αξιοποιήσει την εμπειρία και τις γνώσεις του στο ποδόσφαιρο μελλοντικά έχει η ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η Live Sport, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ουκρανό στόπερ, όχι μόνο λόγω των ικανοτήτων του στο γήπεδο, αλλά και ως προσωπικότητα που εμπνέει σεβασμό μέσα στην ομάδα και έχει υποδειγματική συμπεριφορά.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση της ΠΑΕ προτίθεται να προσφέρει στον 33χρονο άσο νέο συμβόλαιο για ένα ή και δύο χρόνια, με ελαφρώς μειωμένες αποδοχές και πλέον όχι ρόλο βασικού πυλώνα της άμυνας, αλλά και με την προοπτική να αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο, όταν αποσυρθεί.

Ο «Τσίγκρι» μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και ένας όρος στο συμβόλαιό του προβλέπει αυτόματη ανανέωση αν συμπληρώσει 25 συμμετοχές. Αυτή τη στιγμή έχει φτάσει τις 17, αλλά είναι άγνωστο πότε και αν θα ολοκληρωθεί η περίοδος, αλλά και αν ο Ουκρανός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και το αν θα καλυφθεί ή όχι ο συγκεκριμένος αυτός αριθμός συμμετοχών δεν θα επηρεάσει το αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Το παιχνίδι ξαναρχίζει με 0% γκανιότα σε όλα τα ματς της Bundesliga! *Οροι&προϋποθέσεις |21+
TAGS: A.E.K.