Γερμανία

Θέλει Ζαχά για αντί-Πούλισιτς η Μπορούσια

Δημοσίευμα στη Γερμανία θέλει την ομάδα του Ντόρτμουντ να έχει «στοχεύσει» στον Βίλφριντ Ζαχά της Κρίσταλ Πάλας για να καλύψει το κενό του Κρίστιαν Πούλισιτς, που θα φύγει το καλοκαίρι για την Τσέλσι.

Ιδιαίτερα ψηλά στη λίστα της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον διάδοχο του Κρίστιαν Πούλισιτς βρίσκεται ο Βίλφριντ Ζαχά της Κρίσταλ Πάλας, σύμφωνα τουλάχιστον με σημερινό δημοσίευμα της «Bild».

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η γερμανική εφημερίδα, έχουν γίνει ήδη επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να ενδιαφέρθηκαν για τον 26χρονο άσο και το καλοκαίρι. Αλλά δεν ήταν διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των λονδρέζων, που ήταν 50 εκατομμύρια ευρώ.

Όμως, μετά την πώληση του Πούλισιτς στην Τσέλσι, έναντι 64 εκατομμυρίων ευρώ, για τη σεζόν 2019/20, η περίπτωση του Ζαχά, που έχει συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας μέχρι το καλοκαίρι του 2023, επανήλθε στο προσκήνιο…

«Είναι ξεκάθαρο ότι η αποχώρηση του Πούλισιτς αφήνει ένα κενό. Αυτό πάντως πρόκειται να κλείσει μέχρι το καλοκαίρι», σχολίασε με.. νόημα ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μίχαελ Τσορκ, μιλώντας στην «Ruhr Nachrichten».

Σε 20 ματς με τη φανέλα των «αετών» στην φετινή Premier League ο Ζαχά μετράει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x