Stoiximan Super League

Θέλουν τους «μικρούς» στην κοινή τηλεοπτική στέγη

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει τις επαφές για την ανεύρεση κοινής τηλεοπτικής στέγης, όμως στις προθέσεις τους είναι να συμπεριλάβουν σε αυτήν την κίνηση και τους «μικρούς» της κατηγορίας.

Έχουν ενταθεί οι συζητήσεις, που ξεκίνησαν πριν δύο περίπου μήνες, για την ύπαρξη κοινής τηλεοπτικής στέγης από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Οι τρεις ΠΑΕ εξετάζουν τις επιλογές τους, θέλοντας να βρουν μια εναλλακτική πέρα από τη Nova, λόγω της επικείμενης εξαγοράς της από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με την Live Sport, οι τρεις ΠΑΕ δεν σκέφτονται να ακολουθήσουν συνταγή… PAOK TV, με τρία ξεχωριστά κανάλια, αφού στοχεύουν να συμπεριλάβουν στην κίνηση μιας κοινής τηλεοπτικής στέγης και τις «μικρότερες» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, θεωρούν αναγκαίο να υπάρχει εναλλακτική επιλογή πέρα από τη Nova, ώστε να μην εξαρτώνται οικονομικά οι «μικροί» από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal της αγοράς του συνδρομητικού καναλιού που έχει τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα.

Συνεπώς, οι διεργασίες από τις τρεις ΠΑΕ συνεχίζονται πυρετωδώς, ώστε να βρεθεί ο πάροχος που θα καταθέσει προσφορές για να συμπεριληφθούν περισσότερες ομάδες στη νέα τηλεοπτική στέγη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x