Stoiximan Super League

Θέμα Βράνιες στην ΑΕΚ

Η Άντερλεχτ επέστρεψε για τον Βόσνιο στόπερ, με μία πρόταση που δεν δείχνει να ακολουθήσει η «Ένωση».

Στο προσκήνιο επανέρχεται το… σίριαλ της αποχώρησης του Όγκνιεν Βράνιες από την ΑΕΚ, προορισμό άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Τότε η ομάδα που είχε ενδιαφερθεί «ζεστά» για την απόκτηση του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού ήταν η Άντερλεχτ, αλλά τότε ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ξεκαθαρίσει στον παίκτη ότι δεν πωλείται και υπολογίζεται στο πλάνο της «Ένωσης» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τώρα, καθώς πλησιάζουμε στην έναρξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου, οι «μοβ» επανήλθαν για τον διεθνή στόπερ, με βελγικά δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως είναι έτοιμοι να δώσουν 2 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, ενώ στον παίκτη προσφέρουν συμβόλαιο που αγγίζει τις 800 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Στην ΑΕΚ αναμένεται σύντομα να ξεκινήσουν επαφές με ποδοσφαιριστές των οποίων στα συμβόλαια λήγουν το επόμενο καλοκαίρι (2019) και θα φανεί αν υπάρχει πρόθεση παραμονής του Βράνιες μακροπρόθεσμα.

Σε κάθε περίπτωση, οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να «ισοφαρίσουν» την πρόταση των Βέλγων και όλα δείχνουν πως πάμε για μία πρόταση που θα ξεπερνάει το μισό εκατ. ευρώ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Νίκος Λυμπερόπουλος για παν ενδεχόμενο έχει αρχίσει να ψάχνει για κεντρικούς αμυντικούς που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό που θα άφηνε με τη μεταγραφή του ο Βράνιες, ο οποίος δεν πωλείται με λιγότερα από 2,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x