Stoiximan Super League

Θέμα για τους αγωνιστικούς χώρους έθεσε ο Αστέρας!

Με αφορμή το… χωράφι που συνάντησε στα Τρίκαλα, ο Αστέρας Τρίπολης έθεσε στο σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας ζήτημα για τους κάκιστους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων.

Για μια ακόμα φορά, ο Αστέρας Τρίπολης έθεσε μέσω του προέδρου του, Γιώργου Μποροβήλου, θέμα για κακούς αγωνιστικούς χώρους στο σημερνό Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας.

Αιτία για το… ξέσπασμα του Μποροβήλου ήταν το γεγονός πως οι Αρκάδες έπαιξαν σε... χωράφι, στα Τρίκαλα, στο πρόσφατο ματς στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπου μόνο από… θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποί τους!

Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί εδώ πως, ήταν ύστερα από πρωτοβουλία του Αστέρα, όταν υπήρξε συμφωνία μεταξύ των ΠΑΕ προκειμένου να οριστεί μια ανεξάρτητη αρχή επιθεώρησης των αγωνιστικών χώρων.

Ωστόσο, παρά το συγκεκριμένο γεγονός αλλά και ότι, βάσει του καταστατικού της ΕΠΟ, οι αγώνες του Κυπέλλου δεν μπορούν να γίνονται σε γήπεδα που δεν πληρούν προδιαγραφές Σούπερ Λίγκας, η... μάστιγα των κάκιστων συνθηκών καλά κρατεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x