Ισπανία

Θεμπάγιος: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν καταστροφή»

Ο Ντάνι Θεμπάγιος μετά την ηχηρή εντός έδρας ήττα της Ισπανίας από την Αγγλία στο Nations League, σχολίασε την απόδοση της εθνικής του ομάδας.

Προβληματισμένος με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου στη χθεσινή αναμέτρηση (15/10) της Ισπανίας με την Αγγλία για το Nations League, εμφανίστηκε ο Ντάνι Θεμπάγιος.

Το βράδυ της Τετάρτης η Αγγλία έκανε το τέλειο ημίχρονο, πετυχαίνοντας τρία γκολ και πανηγύρισε έτσι την τεράστια εκτός έδρας νίκη της με 3-2 επί της Ισπανίας.

Έτσι, μετά το ιστορικό της επίτευγμα να γίνει η πρώτη ομάδα σε ολόκληρη την ιστορία των Ισπανών που σκοράρει τρία γκολ στην έδρα τους σε επίσημο ματς, τα Τρία Λιοντάρια έσπασαν με ορμή και το εκπληκτικό αήττητο των «φούριας ρόχας».

Ο Ντάνι Θεμπάγιος με την είσοδο του στο 57ο λεπτό, υπήρξε αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους παίκτες του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης σε δηλώσεις που παραχώρησε, σχολίασε την αρνητική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, λέγοντας:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν μια καταστροφή και μας άφησε πίσω. Ο προπονητής μας ζήτησε να είμαστε οι ίδιοι, όπως παίξαμε σε προηγούμενους αγώνες, αλλά δεν μπορούσαμε. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια αν θέλουμε να φτάσουμε στην τελική τετράδα. Σήμερα ήταν ένα ατύχημα και τώρα πρέπει να πάμε στην Κροατία και να κερδίσουμε. Το σημαντικό είναι ότι δεν αποκλίνουμε από την πορεία των νικών μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πέναλτι που ζήτησαν οι Ισπανοί στη φάση όπου ο Πίκφορντ χάνει τη μπάλα κάνοντας ανόητη ντρίμπλα, κυνηγάει τον Ροντρίγκο και καταφέρνει με τάκλιν να διώξει, ωστόσο, αντιλήφθηκε έγκαιρα πως κινδύνευε να στήσει τη μπάλα στην άσπρη βούλα υπέρ των «φούριας ρόχας».

«Η παράβαση ήταν ξεκάθαρη. Ήταν κόκκινη κάρτα και πέναλτι. Αλλά μερικές φορές οι διαιτητές κάνουν λάθη» πρόσθεσε ο μέσος της Ρεάλ.

Υπενθυμίζεται πως η Ισπανία βρίσκεται στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου, με τον επόμενο αγώνα με την Κροατία να είναι προγραμματισμένος στις 15 Νοεμβρίου.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Θεοδώρου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x