Stoiximan Super League

Θεοδωρίδης: «Δεν έχουμε καμιά σχέση με ελληνική ομάδα. Τον ΠΑΟΚ ο Αβραάμ τον κέρδιζε μόνος του»

Το επίπεδο του Ολυμπιακού ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σ. Θεοδωρίδης. Τι είπε για Αβραάμ, διαιτησία, αλλά και τον Μαρτίς, που τον συνέκρινε με Βαλβέρδε.

Πανευτυχής εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης έπειτα από την εμφάνιση του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ και τη νίκη με 4-0.

Ο επίτιμος πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκη» δεν είναι… ελληνική ομάδα, εκθείασε το έργο του Πέδρο Μαρτίνς και τον συνέκρινε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Παράλληλα, εξήρε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον Βασίλη Τοροσίδη και αφού έδωσε συγχαρητήρια για τη διαιτησία στο Καραϊσκάκη, άφησε αιχμές για τα υπόλοιπα σφυρίγματα της ημέρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova
«Ο Ολυμπιακός παίζει τρεις φορές την εβδομάδα, έκανε περίπατο, έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, ξεσήκωσε το γήπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια. Δεν έχει καμία σχέση με ελληνική ομάδα. Και δεν χρωστάμε να προσπαθούν άλλοι να πάρουν το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός να ακολουθεί», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Μαρτίνς είναι ο καλύτερος προπονητής τα τελευταία χρόνια, μαζί με τον Βαλβέρδε. Ο Ολυμπιακός έχει δύο παίκτες για κάθε θέση, είναι μεγάλη επιτυχία που τον έχει ο Ολυμπιακός, όπως τον Καρεμπέ και όλα τα παιδιά. Ο Αβραάμ και ο Τοροσίδης είναι γεννημένοι στον Ολυμπιακό, είναι ο σύνδεσμος με τους νέους παίκτες, τον ΠΑΟΚ ο Αβραάμ τον κέρδιζε μόνος του. Το ότι θα μείνουν στον Ολυμπιακό να βοηθούν από κάθε πόστο, είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός. Είναι καλυμμένος από παντού για το μέλλον της ομάδας».

Στη συνέχεια μίλησε αρκετά και για τη διαιτησία: «Κερδίζουμε πέναλτι με τη Μίλαν από ξένο διαιτητή. Το σημερινό ήταν το πρώτο. Άλλη ομάδα έχει κερδίσει επτά, με τον πρώτο σκόρερ να βγαίνει από πέναλτι. Που θα καταλήξουμε;

Οι ξένες ομάδες ζητούν παίκτες, ο Ολυμπιακός αγοράζει παίκτες από άλλες ομάδες, ο πρόεδρος δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. Όλοι αυτοί οι κύριοι, ο Πορτογάλος και οι άλλοι, είναι νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου. Είναι πρωτόγονα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα τους αφήσουμε να προχωρήσουν αυτό το έργο.

Να πασχίζει ο Ολυμπιακός να μαζέψει βαθμούς και να αντιμετωπίζουμε εδώ αυτή την κατάσταση.

Φωνάζετε Ολυμπιακός από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή, μας ανήκει το πρωτάθλημα δικαιωματικά. Όλες οι ομάδες και πρώτος ο ΠΑΟΚ να παίζουν με ξένους διαιτητές. Σήμερα τον Ολυμπιακό τον έπαιξαν 50-50, τους δίνω συγχαρητήρια
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x