Την παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης εξήρε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

«Μεγάλη υπόθεση να πετυχαίνεις μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη με τον ίδιο τρόπο. Πήραμε δυο νίκες στα τελευταία δευτερόλεπτα, αυτό δείχνει ότι οι παίκτες μας πιστεύουν ότι μπορούν να νικήσουν το κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος. Μπορεί να μην είμαστε στον άριστο βαθμό ετοιμότητας σε κάθε ματς όπως θα θέλαμε να είμαστε, αλλά το σημαντικό είναι οι νίκες. Θέλω να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς στη βαλίτσα», ανέφερε και συνέχισε:

«Ευχαριστώ τον κόσμο! Βλέπει τι κάνει ο Μαρινάκης. Η ομάδα δεν είναι στο σημείο που όλοι θέλουμε. Χάρηκα με τον κόσμο που ήταν εδώ σήμερα, έχοντας κόσμια παρουσία. Δεν έδωσε κανένα δικαίωμα. Έτσι θέλω να γίνεται σε κάθε ματς για να έχουμε πάντα κοντά μας τους φιλάθλους μας. Με τους οπαδούς μας στο πλάι μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο! Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει και την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκη» για το ματς του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, να θυμίζουμε τον παλιό Ολυμπιακό!
Οι ποδοσφαιριστές μας μου θυμίζουν τους Γερμανούς και τους Άγγλους! Χαίρομαι για τον Ολυμπιακό, χαίρομαι για τον κόσμο και για τον πρόεδρο. Θέλω πάντα οι φίλαθλοί μας να κάνουν τέτοια ατμόσφαιρα όπως σήμερα που να θυμίζει ότι παίζουμε στο γήπεδό μας»
, κατέληξε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ