Stoiximan Super League

Θεοδωρίδης: «Το πήραμε μέσα στο γήπεδο-Την πλήρωσε ο Παναθηναϊκός με τον Κύζα»

Τεράστια χαρακτήρισε τη διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ο Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας ότι η διαιτησία «έσφαξε» τους Πειραιώτες και ότι ο Παναθηναϊκός την πλήρωσε στο ντέρμπι με τον «δικέφαλο».

Ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα για πλάκα, όπως δήλωσε ο εκ των αντιπροέδρων του, Σάββας Θεοδωρίδης, επισημαίνοντας ότι η απόσταση του ΠΑΟΚ από τους «ερυθρόλευκους» είναι τεράστια. «Το πήραμε στο γήπεδο», ανέφερε, μιλώντας στη Nova.

Παράλληλα, στάθηκε και πάλι στη διαιτησία. «Μας σφάξανε», τόνισε ο παράγοντας των Πειραιωτών μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικούμε 2-0 και δήλωσε ότι κόστισε στον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ η απόδοση του ρέφερι, Γιώργου Κύζα.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη νίκη επί του Παναιτωλικού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Πολύ μεγάλη βραδιά για εμάς, γιατί παίξαμε σε μια πολύ ισχυρή έδρα και ο Παναιτωλικός τα έδωσε όλα, όπως έγινε στους 30 πόλεμους φέτος. Δεν θα πάρουν ποτέ το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό από τις αίθουσες των δικαστηρίων, μόνο μέσα στο γήπεδο. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα με 6 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, τεράστια η διαφορά των δύο ομάδων, γιατί έχει ομαδάρα, 5 εκατομμύρια φιλάθλους, πρόεδρο. Σήμερα ήθελα να κερδίσουμε οπωσδήποτε για να αποδείξουμε πως παίρνουμε το πρωτάθλημα για πλάκα. Σκεφτείτε τι μεταγραφές θα κάνει ο πρόεδρός μας που δεν αφήνει τον Ολυμπιακό με τίποτα να πέσει, έχουμε 20 δανεικούς.

Έπαιξε σαν πολύ μεγάλη ομάδα σήμερα, ο Λεμονής έκανε πολύ μεγάλη δουλειά αυτό το διάστημα. Η αγάπη, τα αποδυτήρια, τα παιδιά που δουλεύουν εκεί. Αυτά τα πράγματα έδωσαν το πρωτάθλημα. Είμαι ενθουσιασμένος. Ο πρόεδρος μας θα το χαρεί».

-τα δικαστικά και γενικότερα τα εξωαγωνιστικά θέματα: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει επιδιώξει να κάνει δίκες χωρίς αιτία και μάρτυρα. Συγχαίρω τους παρατηρητές της Σούπερ Λίγκας γιατί ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Είναι αμειβόμενοι γιατί το αξίζουν. Στην ΕΠΟ δεν ξέρω αν είναι νόμιμοι αυτοί που παίρνουν τα λεφτά. Αυτή είναι μια απορία του Ολυμπιακού.

Αυτοί οι διάφοροι πρόεδροι των διαφόρων Ενώσεων, αυτός ο κύριος από τη Θεσσαλία, είναι δυνατόν να θέλει να κάνει τον παρατηρητή σε αγώνα, με τι γνώσεις; Αυτοί ήρθαν για να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό, κυνηγούσαν τους παίκτες στα αποδυτήρια, κάνανε δήθεν τους ευγενείς. Έχουνε γίνει ρεζίλι με τις διάφορες αρχαιρεσίες. Το πρόβλημα είναι αλλού, δεν είναι ο Ολυμπιακός. Είναι να κάνουν ομάδες, να έχουν σοβαρότητα και να κάνουν επενδύσεις όπως ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός είναι μέγιστος σε όλα τα αθλήματα. Πρέπει να αλλάξουν οι Πρόεδροι των Ενώσεων, είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο».

-το διαιτητικό κομμάτι: «Πρέπει να φύγει αν φοράει παντελόνια, ο κύριος Βρύζας, ο κύριος Δέδες, ο κύριος Φιλιππούσης. Το καταστρέψανε το ποδόσφαιρο. Δεν αντέχει ο κόσμος του, τους κρατάω με το ζόρι. Ο κύριος Κοντονής να φροντίσει στα γεύματα να μην παίρνει μόνο ειδικούς δημοσιογράφους. Τι φοβάται; Αυτά είναι σοβαρά θέματα. Οι διαιτησίες μας «σφάξανε», την πλήρωσε ο Παναθηναϊκός τώρα, οι εφτά διεθνείς διαιτητές είναι για σβήσιμο, είναι τυχαίο ότι ο Κύζας έπαιξε στο 4-0 με τον ΠΑΟ και εμάς στην Τούμπα. Και με τις συνθήκες που υπήρχαν. Είναι θέματα άλλων ομάδων αυτά, δεν θέλω να σχολιάσω».

-τους στόχους της νέας σεζόν: «Ο Ολυμπιακός είναι μέγας, θα το πάρει και του χρόνου το πρωτάθλημα. Είναι όλοι ευτυχισμένοι, οι ξένοι δεν θέλουν να φύγουν. Μας δημιουργούν δυσκολίες να πάρουμε ακόμα μεγαλύτερα ονόματα. Τους ευχαριστώ όλους, τα πέντε εκατομμύρια που σιωπούν τώρα, περιμένουν για να αποθεώνουν τον Ολυμπιακό κάθε χρόνο μέσα στα γήπεδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x