Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Κώστα Φορτούνη.

Ο μέσος του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο δεξί του γόνατο, με τον γιατρό των «ερυθρόλευκων», Χρήστο Θέο, να μένει απόλυτα ικανοποιημένος με τη διαδικασία και να εκτιμά πως η σταδιακή επάνοδός του στην αγωνιστική δράση θα γίνει έπειτα από έξι με επτά μήνες.

Η δήλωση του γιατρού του Ολυμπιακού, Χρήστου Θέου, στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Σήμερα στις 07:00 στο θεραπευτήριο “Metropolitan”, ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο.

Μια πολύ σημαντική στιγμή για τον ίδιο τον παίκτη, για την ίδια την ομάδα αλλά και για όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Για μας αυτή η μέρα είναι σημαδιακή, γιατί σημαίνει την αρχή της αντίστροφης μέτρησης, για τη σταδιακή επάνοδό του, στην πλήρη δραστηριότητα και στην ένταξή του με την ομάδα.

Η διαδικασία για την πλήρη επάνοδό του, θεωρητικά, δεν μπορεί να είναι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Μετά τους έξι-επτά μήνες, μπορούμε να πούμε πως μπορεί σταδιακά να μπει σε πρόγραμμα ενσωμάτωσης με την ομάδα. Έχει τις καλύτερες συνθήκες για να επανέλθει και μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την επέμβαση, έγινε ένα πάρα πολύ καλό χειρουργείο, από εκεί ξεκινάμε
».

Κάνεις Cash out από παντού μέσω Opapp και πληρώνεσαι στο πρακτορείο.