Stoiximan Super League

Θεραπεία για Ελ Καντουρί και Αουγκούστο, φαρμακευτική αγωγή ο Βαρέλα

Έγινε σήμερα η ένεση στον Βαρέλα, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί μετά από δύο ημέρες, ενώ ούτε οι Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας Αουγκούστο συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Επιστροφή στη δουλειά στον ΠΑΟΚ, που θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή των υποχρεώσεων για τα παιχνίδι των εθνικών ομάδων, προκειμένου να παρουσιάσει μια βελτιωμένη εικόνα με την επανέναρξη των παιχνιδιών.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (02/09), παίκτες και τεχνικό επιτελείο του «δικέφαλου του Βορρά» επέστρεψαν στις προπονήσεις, με ένα δυνατό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, που περιελάμβανε ασκήσεις, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Όσοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση στην πισίνα, το γήπεδο και το γυμναστήριο.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας Αουγκούστο έκαναν θεραπεία, ενώ σήμερα έγινε και η θεραπευτική έγχυση στον Φερνάντο Βαρέλα. Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι θα συνεχίσει τις επόμενες δύο ημέρες με φαρμακευτική αγωγή και φυσικοθεραπείες και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.

Την Τετάρτη (04/09) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 09:45 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x