Stoiximan Super League

Θερμή υποδοχή του Διούδη στον Παναθηναϊκό!

Ο πορτιέρε του Παναθηναϊκού που τραυματίστηκε στο ντέρμπι, βρέθηκε στο Κορωπί και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του. Προβλήματα με Μακέντα-Κολοβέτσιο, προπονήθηκε για πρώτη φορά ο Άλτμαν.

Την αποθέωση από τους συμπαίκτες του γνώρισε ο Σωκράτης Διούδης που βρέθηκε για πρώτη φορά από την ημέρα που τραυματίστηκε, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, έστω και αν δεν μπορούσε, ασφαλώς να προπονηθεί. Ο 24χρονος πορτιέρε ακολούθησε ήπια φυσικοθεραπευτική αγωγή. Πάντως για τον Διούδη υπάρχει ακόμα δρόμος για την επιστροφή, μιας και το ιατρικό τιμ των «πράσινων» του έχει συστήσει να ξεκουραστεί αυτές τις ημέρες.

Κατά τα άλλα η προπόνηση του «τριφυλλιού» είχε δύο προβλήματα. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην έσω πλευρά της δεξιάς ποδοκνημικής, όπου υπέστη διάταση συνδέσμου στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας στόπερ ακολούθησε πρόγραμμα φυσικοθεραπείας. Εκτός προπονήσεων μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μείνει και ο Μακέντα που δέχθηκε κτύπημα στην αριστερή ποδοκνημική και έχει ενοχλήσεις στην περιοχή του δελτοειδούς συνδέσμου.

Για τον Παναθηναϊκό υπήρχε και ένα καλό νέο, καθώς για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, συμμετείχε στο διπλό ο Όμρι Άλτμαν, έστω και σε χαλαρό τέμπο, ώστε ν’ αρχίσει σταδιακά να εντάσσεται σε κανονικούς ρυθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x