Stoiximan Super League

Θετική πρόβα για τον Ατρόμητο, προβλημάτισε αμυντικά ο Αστέρα Τρίπολης

Καλό βαθμό ετοιμότητας πήρε ο Ατρόμητος στο φιλικό με τον Αστέρας Τρίπολης, στο οποίο κέρδισε 2-1.

Ενθαρρυντική η εικόνα του Ατρόμητου στη φιλική αναμέτρηση -ειδικά στο δεύτερο μέρος- με τον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο η ομάδα του Κάναντι επικράτησε 2-1 στο Περιστέρι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο κι έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Καλτσά (8’), Άνχελ (43’).

Οι Περιστεριώτες ανέβασαν στροφές μετά την ανάπαυλα, απείλησαν με τον Κουλούρη στο 50’, ενώ στο 68’ ο ίδιος παίκτης έγραψε το 1-0 με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά τους κράτησε τρία λεπτά, αφού στο 71’ ο Καλτσάς με σουτ μετά από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Την ειδοποιό διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων έκανε στο 79’ ο Μούγιακιτς, που πλάσαρε ιδανικά μετά από πάσα του Μπρούνο. Στο υπόλοιπο διάστημα δεν άλλαξε κάτι και ως εκ τούτου ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης.

Η πρώτη υποχρέωση των δύο ομάδων στη Σουπερλίγκα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25/8, με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης να φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης (69' Νάτσος), Χατζηισαΐας (84' Στρούγγης), Ρισβάνης, Μάντσον (84' Λαζαρίδης), Μπουσουλάτζιτς (84' Γαρουφαλιάς), Βασιλακάκης, Ούμπιδες (84' Κωτσόπουλος), Μανούσος (69' Ενσικουλού), Κουλούρης (69' Μπρούνο)

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος (46' Αθανασιάδης), Κώτσιρας, Άνχελ, Πασαλίδης (65' Βαλιέντε), Τριανταφυλλόπουλος (86' Μπέλοκ), Κυριακόπουλος (84' Μπαστιάνος), Μουνάφο, Ιγκλέσιας (80' Ματρικάρντι), Τσιλιανίδης (86' Ρόλε), Μανιάς (65' Δουβίκας), Καλτσάς (92' Κάρδαρης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x