Stoiximan Super League

Θετικός ο Μουνιέ, ραντεβού Νταμπίζα-Λουτσιάνο

Η διατήρηση του υπάρχοντος ρόστερ είναι το πρώτο ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό και σε αυτό το πλαίσιο κινείται τις τελευταίες μέρες ο Νίκος Νταμπίζας

Επαφή με τον Αντονι Μουνιέ και τον ατζέντη του είχε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Νίκος Νταμπίζας. Σε αυτή ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων ανέλυσε στον Γάλλο μεσοεπιθετικό το πλάνο του Παναθηναϊκού με τα δεδομένα αυτής της στιγμής και του έκανε πρόταση με μειωμένες αποδοχές την νέα σεζόν, αλλά με προοπτική το ποσό να ανέβει τη μεθεπόμενη χρονιά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε σε πρώτη φάση θετικός και δεν είναι μυστικό ότι θέλει να μείνει στην ομάδα, καθώς εκτιμά ότι τον στήριξε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον ίδιο αγωνιστικά. Έτσι όλα δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες θα δεχθεί και επίσημα τη πρόταση.

Αντίθετα πολύ δύσκολο αναμένεται να είναι το έργο του Νταμπίζα στο ραντεβού που θα κάνει με τον Λουτσιάνο Νέβες την επόμενη εβδομάδα. Ο Βραζιλιάνος είναι θυμωμένος από τη στάση του Παναθηναϊκού απέναντί του και έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν τον σεβάστηκαν στο θέμα του τραυματισμού και των πληρωμών.

Βέβαια, ο Λουτσιάνο δεν αρνείται να ξαναπαίξει στον Παναθηναϊκό αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν πολλά. Να πάρει ένα σημαντικό ποσό από τα οφειλόμενα, να ακούσει να δεχθεί μείωση αποδοχών και να ακούσει ξεκάθαρες κουβέντες για την επόμενη σεζόν. Με όλα αυτά τα δεδομένα μοιάζει απίθανο να βρεθεί η χρυσή τομή, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση του Νταμπίζα με τον μάνατζερ του παίκτη στην Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x