Κύπελλο Ελλάδας

Θριάμβευσε… στο τέλος ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής κέρδισε στη Νάξο με 3-0 την Θύελλα Καμαρίου, στο πρώτο ματς για τον πρώτο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, σκοράροντας δύο φορές στις καθυστερήσεις, με τους Παναγιωτούδη και Κλέιτον.

Πιο δύσκολα από ότι μαρτυράει το τελικό 3-0 επικράτησε ο Ηρακλής της Θύελλας Καμαρίου στη Νάξο, σήμερα το απόγευμα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδας…

Κι αυτό γιατί, ο «γηραιός» πέτυχε όλα του τα τέρματα στην επανάληψη, αρχής γενομένης από το 58ο λεπτό, χάρη στην κεφαλιά του Νίκου Ζιαμπάρη μετά από ωραία σέντρα του Σίλβα Κλέιτον, χρειάστηκε όμως να μπούμε στις καθυστερήσεις προτού «καθαρίσει» οριστικά την υπόθεση νίκη, δίνοντας παράλληλα και διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή του.

Όταν, στο 91’, ο Φώτης Γεωργίου με ωραία ενέργεια «σέρβιρε» στον Κώστα Παναγιωτούδη κι εκείνος σκόραρε για το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κλέιτον πλάσαρε τον Κώστα Ανδριόλα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 υπέρ του Ηρακλή.

Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι είχαν και στο πρώτο ημίχρονο κάποιες ευκαιρίες για αν ανοίξουν το σκορ, κυρίως με τον Κλέιτον, στο 19’ ή τον Ρόβα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο, ως επί το πλείστον. Με τον Κώστα Ερρίκο, πάντως, να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία στο 61ο λεπτό, για το… γκολ της τιμής, αλλά τον Βοσνιάδη να αποκρούει το σουτ του.

Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης (73’ Σ. Φύτρος), Ρέτζος, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ζανελάρης, Φύτρος Μ. (70’ Δαβιλάς), Μαυρομάτης.

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης Π., Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Κουτρουμάνος (58’ Κουκόλης), Κανακούδης (29’ Γεωργίου), Μουμίν, Μενδρινός, Κλέιτον, Πασάς, Χασομέρης, Ρόβας (85’ Παναγιωτούδης).

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
Θύελλα Καμαρίου-Ηρακλής 0-3

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου
1. Ηρακλής 3
2. ΠΑΣ Γιάννινα 3
3. Ατρόμητος 0
4. Θύελλα Καμαρίου 0

Η επόμενη αγωνιστική
Ηρακλής-Ατρόμητος (31/10)
ΠΑΣ Γιάννινα-Θύελλα Καμαρίου (31/10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x