Ελλάδα

Θρίαμβος για την Κ19 του Παναθηναϊκού, 3-0 τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο… μικρό ντέρμπι «αιωνίων».

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της ημέρας βάφτηκε πράσινο. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Ολυμπιακού στο «Καλαφάτης» για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League, σε έναν αγώνα πρόγευση της αναμέτρησης των ανδρικών ομάδων στο ΟΑΚΑ (20:30).

Στο ημίωρο ο Τζολάκης απέκρουσε το σουτ του Τζαβίδα, αλλά ο Σαμαράς στην επαναφορά άνοιξε το σκορ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Σέχου εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση, ο Τζολάκης απέκρουσε ασθενώς και ο Τζαβίδας με το «ριμπάουντ» έκανε το 2-0. Ο Ολυμπιακός, που αγωνίστηκε με μπλε εμφανίσεις, πίεσε για το γκολ και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά στο 88’ ο Ζαγαρίτης μετά την ασταθή έξοδο του Τζολάκη έκανε με κεφαλιά το 3-0.

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη αυτή έκανε το 4/4 και είναι πρώτος με 12 βαθμούς, μπροστά από την ΑΕΚ που έχει 10, ενώ στους 9 έμεινε ο Ολυμπιακός.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Ζαγαρίτης, Σπίνος, Σαντικάι, Αλεξανδρόπουλος, Σαμαράς, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας (70’ Τουρκοχωρίτης), Σέχου (75’ Σούλτσε)

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Μάρκοβιτς, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης (65’ Μπέλιτς), Φέκκας (80’ Αρσενιάδης), Μαρίνος, Συρμής, Κατσαβάκης, Μπουλάρι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x