Champions League

Τη βρήκε από… Γάλλο η Λιόν! (video)

Ένα γκολ του Μπεν Γεντέρ στο 53’ ήταν αρκετό για τη Σεβίλλη, ώστε να επικρατήσει 1-0 της Λιόν, στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Ch. League. Έχασαν πέναλτι οι Σεβιγιάνοι, είχαν δύο δοκάρια οι «λιονέ»!

Η… ουσία στη Σεβίλλη!

Μετά το μέτριο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Σαμπάολι μπήκε αλλαγμένη στο δεύτερο μέρος και χάρη σε γκολ του Γάλλου επιθετικού Μπεν Γεντέρ στο 53’ νίκησε 1-0 τη Λιόν, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League!

Μάλιστα, οι Σεβιγιάνοι έχασαν πέναλτι με τον Βιέτο στο 69’, ενώ οι «λιονέ» μέτρησαν δύο δοκάρια με τους Φεκίρ (11’) και Τολισό (76’).

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Η Λιόν, πάντως, ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τον έλεγχο, ενώ στο 11’ ο Φεκίρ είχε και δοκάρι σε έναν «κεραυνό» που εξαπέλυσε έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Όμως, στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά της Σεβίλλης να πιέσει και ήταν πιο αποτελεσματική από τη γαλλική ομάδα, καθώς στο 53’ ο Μπεν Γεντέρ εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Λόπες, ανοίγοντας το σκορ. Μάλιστα, οι Σεβιγιάνοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά ο Βιέτο έστειλε την μπάλα άουτ, σε δική του εκτέλεση πέναλτι στο 69’. Η απάντηση των «λιονέ» ήταν ένα νέο δοκάρι με τον Τολισό στο 76’, αλλά μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και έτσι η ομάδα του Σαμπάολι πήρε τη νίκη με το τελικό 1-0.



Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής:

Σεβίλλη-Λιόν 1-0
(53’ Μπεν Γεντέρ)

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Γιουβέντους 0-4
(24’ Πιάνιτς, 31’ Ιγκουαΐν, 57’ Ντιμπάλα, 85’ αυτ. Σέμπερ)

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

Γιουβέντους 4 (4-0)
Σεβίλλη 4 (1-0)
Λιόν 3 (3-1)
Ντινάμο Ζάγκρεμπ 0 (0-7)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (18/10)
Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Σεβίλλη
Λιόν-Γιουβέντους

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x