Stoiximan Super League

Τι ισχύει για τα μεταγραφικά στον Ατρόμητο

Τα... ραντάρ του Ατρόμητου είναι ανοιχτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθεί κάποια μεταγραφική κίνηση.

Το να ισχυριστεί κάποιος ότι το σοκ του αποκλεισμού από την Ντιναμό Μπρεστ έχει ξεπεραστεί στον Ατρόμητο, θα ήταν μάλλον... ψέμα ή τουλάχιστον δεν θα γνώριζε καθόλου τους ανθρώπους που δουλεύουν κάθε μέρα για την ομάδα.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι σε τέσσερις μέρες οι Περιστεριώτες ανοίγουν την αυλαία της Super League με την αναμέτρηση του Αγρινίου κόντρα στον Παναιτωλικό και η προσοχή έχει στραφεί σε αυτή την υποχρέωση, μέσω της οποίας με ενδεχόμενη νίκη το κλίμα θα αντιστραφεί σε μεγάλο βαθμό.

Την ίδια ώρα, διάφορες πηγές εμπλέκουν τον Ατρόμητο σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια και είναι λογικό, καθώς η διορία ολοκληρώνεται σε περίπου 10 μέρες, ωστόσο αυτή τη στιγμή και με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί είναι εξαιρετικά αμφίβολο να κινηθεί η ομάδα των Δυτικών Προαστίων για προσθήκη.

Αυτό έχει να κάνει και με το οικονομικό σκέλος, αφού ο Ατρόμητος έχασε ένα σημαντικό έσοδο στο 95’ του αγώνα με την Ντιναμό Μπρεστ (περίπου 300.000 ευρώ αν υπολογίσει κανείς τα πάντα στην υπόθεση), αλλά και με την πίστωση χρόνου που έχει αποφασιστεί να δοθεί στο υπάρχον ρόστερ, αφού υπάρχει και εμπιστοσύνη.

Βέβαια, ανατροπή δεδομένων μπορεί να υπάρξει αν προκύψει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή ή αν εντοπιστεί τόσο μεγάλο πρόβλημα στα δύο πρώτα ματς της σεζόν. Το ενδεχόμενο του πρώτου σεναρίου δεν είναι μακρινό, αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι πριν από λίγες μέρες έφτασαν προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά απορρίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, αφού κρίθηκαν ασύμφορες. Άλλωστε, ο Ατρόμητος ποτέ δεν έκρυψε ότι πουλάει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεπουλάει.

Στο δεύτερο ενδεχόμενο, ότι δηλαδή παρατηρηθεί αγωνιστικό κενό, τότε δεν αποκλείεται να γίνει υπέρβαση και να κινηθεί ο Ατρόμητος στην αγορά των ελεύθερων, παράθυρο που μένει ανοιχτό μέχρι το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x