Stoiximan Super League

Τι ισχύει για Τσιγκρίνσκι με Ολυμπιακό

Τη μεγάλη επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι περιμένουν πώς και πώς στην ΑΕΚ. Αρχίζοντας να ανεβάζει στροφές, ο Ουκρανός θα είναι έτοιμος ιατρικά, αλλά θεωρείται δύσκολο να μπει στην 11άδα του ντέρμπι.

Αντίστροφα για την επιστροφή μιας από τις «κολώνες» της μετράει πλέον η ΑΕΚ.

Έχοντας μείνει καιρό εκτός αγώνων και προπονήσεων (λόγω τραυματισμών αλλά και της κάψας του να επανέλθει η οποία επιβάρυνε την κατάστασή του) ο Ουκρανός άρχισε να ανεβάζει στροφές.

Δεδομένου λοιπόν ότι στην προπόνηση της Παρασκευής έβγαλε το 80% του προγράμματος, αναμένεται με την επιστροφή της ομάδας στη προπονήσεις έπειτα από το ματς με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο να προπονείται πλέον σε φουλ ρυθμούς.

Κάτι που εφόσον συμβεί, θα του δώσει περιθώριο μιας εβδομάδας για να καλύψει κάποιο από το χαμένο έδαφος και να τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ακόμη κι αν θα είναι έτοιμος από ιατρικής άποψης, δεν μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός ότι προέρχεται από μακρά αγωνιστική απουσία (μιας κι έχει σχεδόν τρεις μήνες να παίξει).

Θεωρείται δύσκολο λοιπόν να επανέλθει στην ενδεκάδα σε ένα παιχνίδι τέτοιων απαιτήσεων, πόσω μάλλον από τη στιγμή που είναι φορμαρισμένοι κι έχουν «δέσει» στο κέντρο της άμυνας οι Βράνιες-Λαμπρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x