Europa League

Τι κάνει ο Τζέκο, πω πω μια Ρόμα!

Σκόρπισε τρόμο στο Μαδριγάλ η εκπληκτική Ρόμα! Με τον σεληνιασμένο Τζέκο να πετυχαίνει χατ-τρικ, οι τζιαλορόσι ισοπέδωσαν την Βιγιαρεάλ με σκορ 4-0 και είναι… ήδη στους «16» του Europa League.

Ανεπανάληπτος θρίαμβος από τη μία, πανωλεθρία από την άλλη!

Με τον Τζέκο να κάνει όργια για ακόμα μία φορά φέτος, η Ρόμα ταπείνωσε τη Βιγιαρεάλ με σκορ 4-0 και μάλιστα μέσα στο Μαδριγάλ!

Αποτέλεσμα που φυσικά δεν σηκώνει αμφισβήτηση για το ποιος θα περάσει στους «16» του Europa League, αφού ο ιταλικός σύλλογος είναι… ήδη εκεί, με τον επαναληπτικό να έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Το πάρτι ξεκίνησε στο 32’. Και είναι αλήθεια πως οι τζιαλορόσι το πήγαν… αντίστροφα, αφού το «κερασάκι στη τούρτα» ήρθε νωρίς. Διότι πώς αλλιώς να χαρακτηρίσεις το φοβερό βολέ του Έμερσον με το οποίο γράφτηκε το 0-1; Το «κίτρινο υποβρύχιο» επιβεβαίωσε πως είναι σε πολύ κακό φεγγάρι (μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια του) και μέσα σε 20’ βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη. Ο killer Τζέκο βρήκε δίχτυα στο 65’, στο 79’ και στο 86’, τελειώνοντας υποδειγματικά κάθε ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και υπέγραψε το εκκωφαντικό 0-4, στέλνοντας πρόωρα τη Ρόμα στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x