Stoiximan Super League

Τι να πεις και τι να σχολιάσεις…

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει πως δεν μένουν και πολλά πράγματα για να σχολιάσει κάποιος μετά τα όσα έγιναν χθες βράδυ στην Τούμπα. Τι να πει κανείς για ποδόσφαιρο;

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Τα όσα έγιναν χθες βράδυ στην Τούμπα με τον Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας και την διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ήταν μια σοκαριστική εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και μετά από την συγκεκριμένη εικόνα δεν μένουν και πολλά πράγματα για να σχολιάσει κάποιος. Τι να πει κανείς για ποδόσφαιρο;

Κανείς άλλωστε δεν ασχολείται με την μπάλα μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και δεν είναι τυχαίο πως πολλά μεγάλα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκαν εκτενώς στην εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Δεν ασχολήθηκαν τα μεγάλα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης με το ποδόσφαιρο μας για ένα ωραίο γκολ, για ένα ωραίο παιχνίδι, για μια ωραία ενέργεια. Ο λόγος που ασχολήθηκαν ήταν συγκεκριμένος με την φωτογραφία με το πιστόλι να υπάρχει σε πρωτοσέλιδα στην Μάρκα, την Ας και άλλες ευρωπαϊκές εφημερίδες.

Το ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ήταν ένα ακόμα παιχνίδι που δεν τελείωσε. Το προηγούμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (αυτό με τον Ολυμπιακό) δεν ξεκίνησε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια στην συγκεκριμένη περίπτωση. Υπάρχει λοιπόν ένα μεγάλο ερώτημα.
Μετά από τα όσα έγιναν χθες στην Τούμπα τι άλλο μπορεί να περιμένει κάποιος στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ποια είναι η εικόνα για την επόμενη μέρα; Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας; Δυστυχώς ότι και να πει κάποιος μετά τα όσα έγιναν χθες στην Τούμπα είναι λίγο. Και είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x