Stoiximan Super League

Τηλεδιάσκεψη ακαδημιών για Ολυμπιακό και Νότιγχαμ

Την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις είχαν στελέχη και παίκτης των ακαδημιών του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε στελέχη και παίκτες των ακαδημιών του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα μέτρα και τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού και τις προπονητικές μεθόδους που οι δύο Ακαδημίες εφαρμόζουν στο πλαίσιο του «Μένουμε σπίτι»

Αναλυτικά η ενημέρωση από τους «ερυθρόλευκους»

Μια οικογένεια Ολυμπιακός και Νότιγχαμ Φόρεστ, με την καλή σχέση και τη σωστή συνεργασία ανάμεσα στα δύο κλαμπ να συνεχίζεται!
Την Τετάρτη 8/4 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση ανάμεσα σε στελέχη και παίκτες των Ακαδημιών των δύο ομάδων, δείχνοντας πως η ουσιαστική σχέση που δημιουργήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με την προετοιμασία της Κ19 του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο της Φόρεστ, καλά κρατεί! Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα μέτρα και τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, τις προπονητικές μεθόδους που οι δύο Ακαδημίες εφαρμόζουν στο πλαίσιο του «Μένουμε σπίτι» ενώ οι Γιώργος Φέκκας, Δημήτρης Στουρνάρας και Γιάννης Καράκουτης έφτιαξαν το δικό τους challenge, προκαλώντας τους συναδέλφους τους Brennan Johnson και Josh Barnes να προφέρουν ελληνικές λέξεις!

Tον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ακόμα ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Θοδωρής Ελευθεριάδης, ο υπεύθυνος Δικτύου Σχολών και team manager της Κ19, Βασίλης Νάνος και ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου, Αλέξης Περδίκης. Από την πλευρά της Νότιγχαμ παρευρέθησαν ο Chris Cohen (head coach U23), Dan McCrea (sports scientist) και Chris McGuane (assistant academy manager)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x