Stoiximan Super League

«Τηλεφώνησε στον Ματέο Γκαρσία ο Μαρινάκης»

Παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη και βελτιωμένη πρόταση στον Ματέο Γκαρσία αποκαλύπτει σερβικό δημοσίευμα, που αναφέρει πως ο Ερυθρός Αστέρας τα είχε βρει με τη Λας Πάλμας για τον Αργεντινό στράικερ.

Συνεχίζεται το θρίλερ για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ματέο Γκαρσία. Σερβικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως βρέθηκε μια ανάσα από τον Ερυθρό Αστέρα, όμως τα δεδομένα άλλαξαν λόγω παρέμβασης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, η σελίδα «Mozzartsport.com» αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας συμφώνησαν χθες το βράδυ με τη Λας Πάλμας για την απόκτηση του παίκτη με 1,8 εκατ. ευρώ, δηλαδή 300.000 ευρώ περισσότερα από αυτά που προσφέρουν Ολυμπιακός και Άρης.

Τα δεδομένα άλλαξε το τηλεφώνημα του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών στον Ματέο Γκαρσία, αφού -σύμφωνα με το δημοσίευμα- αφορούσε προσφορά μεγαλύτερου συμβολαίου, γεγονός που έβαλε σε σκέψεις τον Αργεντινό.

Οι Σέρβοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού μετά τη συμφωνία με τη Λας Πάλμας περίμεναν την άφιξη του ποδοσφαιριστή μέσα στη μέρα, ενώ «καίγονται» για επιθετική ενίσχυση ενόψει των πλέι οφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x