Αγγλία

Την «έπεσαν» σε διαιτητή στην Αγγλία και κατηγορείται ο Μπουφόν! (video)

Στο Ροτσντέιλ-Όλνταμ υπήρξε -παρ’ ολίγον- επίθεση στον διαιτητή του αγώνα και το τελικό συμπέρασμα ήταν πως για όλα ευθύνεται ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους.

Φίλαθλοι, παίκτες και προπονητές που βρέθηκαν στην χθεσινή αναμέτρηση της Ροτσντέιλ με την Όλνταμ, έγιναν μάρτυρες (ακόμα) μιας επίθεσης σε διαιτητή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ρέφερι του παιχνιδιού Πίτερ Μπάνκις σφύριξε πέναλτι υπέρ της Ροτσντέιλ και ένας οπαδός της Όλνταμ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κινούμενος προς τον διαιτητή. Ευτυχώς για τον τελευταίο, ο εισβολέας γλίστρησε και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.



Μάλιστα ένας από τους ανθρώπους που τον εμπόδισαν από το να πετύχει το σκοπό του, ήταν ο ποδοσφαιριστής Άντονι Τζέραρντ, ανιψιός τους Στίβεν Τζέραρντ.

Το θέμα θα μπορούσε να είχε λήξει εκεί, όμως σήμερα, ο πρώην διαιτητής της Premier League Γκρέιαμ Πολ έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά, κατηγορώντας για όλο αυτό τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν: «Το ντροπιαστικό αυτό περιστατικό συνέβη σε λιγότερο από μία εβδομάδα από την επίθεση του Μπουφόν στον Όλιβερ και αυτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωση», τόνισε και συνέχισε επιχειρηματολογώντας ως εξής: «Αν δεν επιδεικνύεται σεβασμός στα υψηλά επίπεδα του ποδοσφαίρου, τότε τέτοιου είδους συμπεριφορές θα εμφανίζονται και στις χαμηλότερες κατηγορίες. Ο Μπουφόν δεν είναι ο μόνος που ευθύνεται, ωστόσο οι πράξεις του δείχνουν χαρακτηριστικά το πώς αντιμετωπίζονται πλέον οι αξιωματούχοι. Ως διαιτητής, δεν περιμένεις ποτέ να απειλείσαι από τους οπαδούς στον αγωνιστικό χώρο. Είναι καιρός οι αξιωματούχοι να λαμβάνουν τον σεβασμό που δικαιούνται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x