Stoiximan Super League

Την κατάλληλη στιγμή για Ονιεκούρου

Τις εξελίξεις στη Μονακό παρακολουθούν στον Ολυμπιακό για τον Νιγηριανό εξτρέμ, ενώ για την ίδια θέση εξετάζεται ο Βαλς που έμεινε ελεύθερος από τη Νιμ.

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως βρίσκεται η περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», στη Μονακό έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε παραχωρήσει αρκετών ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον Ρόμπερτ Μορένο ενόψει της επόμενης σεζόν και μεταξύ αυτών είναι και ο Νιγηριανός εξτρέμ.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο φέρονται να έχουν αποφασίσει να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή, ώστε να κάνουν την πρότασή τους για τον δανεισμό του ενόψει της επόμενης σεζόν.

Πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση, αλλά οι Πειραιώτες δείχνουν αποφασισμένοι να περιμένουν όσο χρειαστεί για να κάνουν το «χτύπημά» τους.

Ο Ονιεκούρου είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς και φαίνεται πως είναι σύμφωνος με την παραπάνω τακτική.

Εν τω μεταξύ, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως στους «ερυθρόλευκους» προτάθηκε ο Τεό Βαλς που μένει ελεύθερος από τη Νιμ. Ο Γάλλος είναι 24 ετών και παίζει στα άκρα αλλά και στα χαφ, είναι αριστεροπόδαρος και θέλει να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.



Φέτος είχε 23 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρονται να έχουν εκδηλώσει η Νιούκαστλ, η Μπρέντφορντ και η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x