Stoiximan Super League

Την Παρασκευή η απόφαση για Βέμερ στον Παναθηναϊκό

Ως την Παρασκευή αναμένεται να έχει γίνει γνωστή η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου, για την αίτηση που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός σχετικά με αναστολή της ποινής στην υπόθεση Βέμερ.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το ποσό που οφείλει να καταβάλει ο Παναθηναϊκός για την οφειλή προς τον Γενς Βέμερ.

Στην εκδίκαση της Τετάρτης οι πράσινοι αιτήθηκαν η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου να γίνει γνωστή όσο το δυνατόν συντομότερα, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Αυτό δεν συνέβη την Πέμπτη, ωστόσο αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το αργότερο ως την Παρασκευή.

Έτσι, οι πράσινοι θα γνωρίζουν αν αναστέλλεται ή όχι η επιβολή της ποινής αφαίρεσης βαθμών, μέχρι να αποσαφηνιστεί οριστικά το ύψος των χρημάτων που οφείλονται στον Γερμανό παίκτη.

Παράλληλα, σήμερα εκδικάστηκε και η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Στέργος Μαρίνος για ένα ποσό της τάξης των 540 χιλιάδων ευρώ, με το τριφύλλι να αποδέχεται την οφειλή προς τον Έλληνα μέσο.

Δεν αποκλείεται βέβαια, μέχρις ότου να τελεσιδικήσει η απόφαση να βρεθεί σημείο επικοινωνίας και οι δύο πλευρές να καταφύγουν σε εξωδικαστική συμβιβαστική λύση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x