Super League 2

Την Τετάρτη η απόφαση για τη Football League

Στον αέρα βρίσκεται η έναρξη της Football League, καθώς προγραμματίστηκε έκτακτο ΔΣ για την Τετάρτη και θα αποφασιστεί αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα άμεσα ή αν θα ανακοινωθεί νέα αναβολή.

Την Τετάρτη θα σημειωθούν οι νέες εξελίξεις στη Football League. Η Διοργανώτρια Αρχή προγραμμάτισε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για το μεσημέρι (14:00) της Τετάρτης.

Σε αυτό θα αποφασιστεί το αν θα ξεκινήσει εν τέλει το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο (όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα) ή αν θα πάρει νέα αναβολή η έναρξη λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχει συμφωνία για κεντρική χορηγία. Άλλωστε, για αυτόν τον λόγο υπήρξαν αντιδράσεις από αρκετές ομάδες μετά τη χθεσινή απόφαση, καθώς τίθεται θέμα επιβίωσης, καθώς δεν υπάρχουν εγγυημένα έσοδα. Σε ο,τι αφορά το θέμα της τηλεοπτικής στέγης, αναμένεται να βρεθεί στο κρατικό κανάλι.

Η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League συνεδριάζει εκτάκτως την Τετάρτη 19/10/2016 και ώρα 14:00 στα γραφεία της (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Έναρξη Πρωταθλήματος Football League 2016-2017

2. Τρέχουσες εξελίξεις στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο

3. Διάφορα Θέματα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x