Αγγλία

Τι χάνει με Φαμπιάνσκι η Γουέστ Χαμ: Βάζει... κάτω Άλισον, Ντε Χέα και όχι μόνο!

Τις 168 πετυχημένες επεμβάσεις, περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο συνάδελφό του, από το ξεκίνημα της περασμένης σεζόν στην Premier League έφτασε ο Πολωνός τερματοφύλακας.

Ούτε ο Άλισον, ούτε ο Έντερσον, ούτε και ο Ντε Χέα.

Ο Λούκας Φαμπιάνσκι είναι αυτός που έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες αποκρούσεις στην Premier League από το ξεκίνημα της περασμένης σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος Πολωνός τερματοφύλακας έχει 168 πετυχημένες επεμβάσεις στο ενεργητικό του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το έγκυρο στατιστικό Μέσο «whoScored.com».

Βέβαια, είναι λογικό εν μέρει το όνομά του να βρίσκεται πάνω τουλάχιστον από τους προαναφερθέντες τερματοφύλακες, αφού η Γουεστ Χαμ δέχεται περισσότερες φάσεις από τις ομάδες τους.

Ο Φαμπιάνσκι υπερασπίζεται την εστία των «σφυριών» από το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν και μετακόμισε από την Σουόνσι. Κι όμως, παρά το σχετικά μικρό διάστημα που βρίσκεται στο λοδρέζικο κλαμπ έχει καταφέρει να θεωρείται υπερπολύτιμος. Οπότε, ο τραυματισμός που υπέστη το Σάββατο, αρχικά σίγουρα προβληματίζει τους ιθύνοντες της Γουέστ Χαμ και έπειτα βάζει σε κίνδυο το... ρεκόρ του Πολωνού πορτιέρε.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x